Gud hör bön!

Jag har varit på gymmet nu under förmiddagen. Det är många som är där och tränar med olika mål. Att underhålla kroppen förstår gemene man snart är viktigt. Man mår dessutom bra efteråt speciellt då man ser resultat.

Man kan sätta likhetstecken med bön. Även bön får en att må bra efteråt och man ser resultat. Ibland omgående medan det ibland kan ta tid. En bön behöver inte heller vara komplicerad det ärbara att lyfta fram det man har på sitt hjärta till vår herre. Gud hör bön

Job 22:26f ”Du skall ha din glädje i den Väldige och kan frimodigt vända dig till Gud.När du ber till honom hör han din bön”

prayer

4 kommentarer

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Har bara ändrat ett stavfel och uppdaterat. Blev helkonstigt så jag bytte webläsare och nu funkar det bättre. Datorn hänger sig då jag använde explorer så nu kör jag med Opera.

  1. Lennart Vilhelmsson

    Och Gud vägleder om man samtalar med Honom genom bön. Har flera exempel, men tar ett:

    När min pappa låg på dödsbädden hade vi (jag och frugan) tänkt oss att fara kl 9 på morgonen. Men hon fick ett tilltal att vi borde åka tidigare. Alltså satt vi i bilen redan kl 7, och var framme vid hans dödsbädd ca kl 16. Vi satt vid hans bädd när han öppnade ögonen. Jag frågade om han vill att vi skulle be Fader Vår tillsammans, och han nickade. När vi hade kommit fram till Amen gav han upp andan, och gick hem till Herren. Hade vi startat den tid vi tänkt från början hade vi förmodligen inte hunnit dit i tid, så det var i sanning Guds vägledning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.