Låt barnen leva

Alla barn har rätt att leva. Visst har man hört snacket att han eller hon borde inte få skaffa barn och måste göra abort! Jag känner till många fall då barn kommit till världen och det har skett en förändring till någonting positivt. I många fall används abort som ett preventivmedel och det är enligt mig helt galet. Jag vet även kvinnor som genomgått flera aborter. Jag dömer inte någon för detta men i många fall är man ju två om det.

Har läst lite på JA till livets hemsida.

2010 gjordes 37 693 aborter i Sverige, vilket var en ökning från de 37 524 aborter som utfördes 2009. Antalet tonårsaborter var 6390, vilket innebär en ordentlig nedgång de senaste åren. Tyvärr ligger abortnivån för tonåringar i Sverige fortfarande långt över övriga nordiska länder och så gott som alla övriga länder i Europa.

Aldrig tidigare har det gjorts så många sena aborter, efter graviditetsvecka 18, som 2010. Hela 410 aborter utfördes så sent i graviditeten och ett annan rekordnotering var de upprepade aborterna, som aldrig har varit så många.

En av fyra graviditeter slutar i en abort, bland tonåringarna fyra av fem.

Jag kan hålla med om att det också finns barn som föds och lever under miserabla förhållanden men där har samhället ett ansvar gentemot barnet och förälder. Finns många som önskar sig ett barn men inte kan få egna av en eller annan anledning. De skulle kunna vara utomordentliga föräldrar.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.