Anonymitet

Det är många som tycker om att sitta vid tangentbordet och skriva en massa strunt i tron att jag helt plötsligt ska ändra mig och inte tro på Gud mer. Det är många som skriver att vi kristna har helt fel. Visst kan jag acceptera andras åsikter men när de som skriver inte vågar stå för sina åsikter och måste vara anonym ja då tar man liksom inte sakerna och resonemanget helt på allvar. Finns dock de som inte är anonym och det känns bättre. Om syftet är att få mig ur balans eller ändra åsikter så är man väldigt snett ute och borde rannsaka sig själv.

Jag brukar ibland också ha andra åsikter på andra människors bloggar men då skriver jag under med riktigt namn. Jag tar inte skada av vad folk skriver men har suttit och läst om folk som tagit skada sk nätmobbning. Det är ju fruktansvärt vad en del utsätts för. Läste för ett tag sedan att det du skriver är lika med som att du skulle stå framför en människa och säga samma sak.

När man får en kommentar så finns även IP adressen med. Jag var med om en lustig sak för något år sedan då jag bloggade en hel del om politik. Då var det en jag kom på som ena sekunden skrivit med sitt namn för att i nästa sekund kalla sig något annat. Det rörde sig om två personer som givetvis tillhörde ett annat parti. Jag skickade ett mail till dem men de svarade givetvis inte! Kan säga som så att ena tillhörde topp 5 på deras lista och den andre snäppet högre. Nu var det tur att dessa inte fick makten i Robertsfors Kommun.

När det gäller kristen tro så har folk alltid haft olika åsikter kring det ämnet. Minns själv mina åsikter för 15 år sedan de var inte ett dugg bättre men då visste man inte så mycket. Man valde bara att lyssna till det negativa som ofta var uppförstorat eller bara lösryckt ur sitt sammanhang. Så har det varit för väldigt många som senare i livet blivit väckta! Tänk att Jesus själv blev korsfäst på grund av allt han gjorde! Finns även idag länder där det är förenat med livsfara att bekänna sin kristna tro. Här har vi  religionsfrihet på papperet men trotts detta så finns det folk som inte accepterar detta.

images (1)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.