Mirakel!

images

Jesus vandrade runt i Galileen och kurerade människor. Bibeln säger: Jesus botade alla sjukdomar. Det spelade ingen roll hur svår sjukdomen var. Jesus helade alla. Somliga människor behövde bara röra vid hans mantel så blev dom botade. Jesus hade alltid mycket människor omkring sig, där han vandrade fram. Många hade sett de mirakler som skedde, då Jesus lade händerna på de sjuka människorna.

Har fortfarande inga som helst problem med mina lungor. Jag har mer eller mindre alltid haft astma och till råga på allt fick jag för ungefär två år sedan två proppar i vänster lunga. Jag åt Waran i ett halvår och sedan fick jag än värre problem med astman.

Helt plötsligt var all astma är som bortblåst och jag har inte använt någon som helst medicin för lungorna på flera månader. Tog tidigare 1-2 puffar Symbicort 2-3 ggr dagligen. Bricanyl och Pulmicort som är det vanligaste hade ingen som helst effekt på mig. Jag åt en tablett Singulair varje kväll som är för luftrören. Jag fick 3-4 ggr per år besöka vårdcentral eller akuten för att inhalera sådant läkare inte skriver ut.

Testade högt tempo 20 min i roddmaskin häromdagen och det kändes inget i luftrören. Många med mig begriper inte hur astman bara försvinner. Det jag däremot vet är att många har bett för mig.

Tidigare har jag haft astmakänning vid väderomslag och vid extrem ansträngning men som sagt jag känner ingenting. Det är en härlig känsla att kunna ägna sig åt fysisk träning i den utsträckning man vill.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.