Åtta dop imorgon!

images

I morgon händer något fantastiskt i Christ for People. Åtta personer har bestämt sig för att lämna det gamla och födas på nytt. Åtta personer har bestämt sig för att följa Jesus. Åtta vuxna personer kommer att döpa sig. Eftersom det inte finns någon dopgrav i Folkets Hus så sker detta kl. 11.00 i Pingstkyrkan.
I och med att man döper sig så föds man på nytt i en ny skapelse. Allt det gamla är förbi. Det står nämnt på så många ställen i bibeln om just själva dopet.

Christ for People växer och på Facebook är det nu 284 personer som klickat på ”gilla”. En fördubbling på två veckor!!!!!!!!!

Matt 3:11
Jag döper er med vatten för omvändelsens skull. Men han som kommer efter mig är starkare än jag, och jag är inte värdig att ta av honom hans sandaler. Han skall döpa er med helig ande och eld.
Mark 1:8
Jag har döpt er med vatten, han skall döpa er med helig ande.”
Luk 3:16
Men han svarade dem alla: ”Jag döper er med vatten. Men det kommer en som är starkare än jag, och jag är inte värdig att knyta upp hans sandalremmar. Han skall döpa er med helig ande och eld.
Luk 3:21
När nu allt folket lät döpa sig och Jesus också hade blivit döpt och stod och bad, öppnade sig himlen
Luk 7:29
Allt folket som lyssnade, också tullindrivarna, gav Gud rätt – de lät döpa sig med Johannes dop.
Luk 7:30
Men fariseerna och de laglärda brydde sig inte om Guds vilja med dem – de lät inte döpa sig av honom.
Joh 1:33
Jag kände honom inte, men han som sände mig att döpa med vatten sade till mig: ’Den som du ser Anden komma ner och stanna över, han är den som döper med helig ande.’
Apg 2:41
De som tog till sig hans ord lät döpa sig, och den dagen ökade de troendes antal med inemot tre tusen.
Apg 8:12
Men när de hade börjat tro på Filippos och hans budskap om Guds rike och Jesu Kristi namn lät de döpa sig, både män och kvinnor.
Apg 9:18
Då var det som om fjäll hade fallit från Sauls ögon, och han kunde se igen. Han lät genast döpa sig,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.