Herre hjälp mig

bonekraft-1368877717

Har fått en förfrågan att vara med i en styrelse och bl.a som kassör. Jag är en styrelse/föreningsmänniska det vet jag för jag tycker om att kunna påverka det jag är med i. Jag har ganska svårt att delta i något jag inte kan påverka. Det finns bara ett bekymmer med mig och det är att när jag går in för något så är det inte 10 % som gäller utan 110 % ungefär.Det är viktigt att folk bromsar mig i tid så jag inte totalt kör över människor. I detta fall tror jag inte jag kommer att göra det för det finns människor med god erfarenhet och som brinner.

Jag ska ta mig en funderare och lägger allt i herrens händer. Herren får avgöra detta inom låt säga två veckor. Han har lett mig tidigare i livet och gör det än idag. Det kan också vara meningen att jag ska ta denna uppgift. Så detta är en av alla de saker jag tar med i bön nu. Du som ber kan väl ta med detta och vår herre vet vad det gäller.

 

2 kommentarer

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Då skulle jag inte behöva rådgöra med vår Herre. Svaret skulle vara nej och detta inpräntade han i mig redan före jag var född!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.