Grattis GG!

Min kompis GG (Galne Gunnar) bor i Robertsfors och bloggar på VK. Gunnar har gått ner i vikt med hjälp av LCHF. Jag tycker det är strongt gjort eftersom den Gunnar jag kände från Robertsfors gillade allt som inte hade med LCHF att göra.

Att går ner i vikt är inte enkelt för det handlar om flera faktorer. Du kan träna dagligen men äter du fel så händer ingenting på vågen. Maten är A och O. Försöker själv äta någorlunda vettigt men det är inte så enkelt alla gånger.

Här kan du läsa mer om Gunnars resa http://blogg.vk.se/parment/2014/01/28/latt-nytt-ar-med-lchf/

En kommentar

  1. Gunnar Parment

    Hej Berra! Jo, det finns mycket gott med kolhydrater. Det gäller att istället hitta allt gott utan kolhydrater. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.