Att flytta hinder..

f5a19bd0bc20b1a9

”Och det skall ske därefter att jag skall utgjuta min Ande över allt kött, och era söner och era döttrar skall profetera, era gamla män skall ha drömmar,era ynglingar skall se syner.” (Joel 2:28)

Jag fick för ett tag sedan frågan om jag ville vara med i en styrelse och jag har funderat på det. Det fanns dock ett villkor som jag inte sa till någon och som var hindret. Jag förklarade också att Gud får väl avgöra om det blir ett ja eller nej från min sida.

Jag tänkte inte så mycket på det utan dagarna gick ja det har gått två veckor. Jag fick då ett telefonsamtal från samme person som ställde mig frågan om att vara med i styrelsen. Han sa ”Vet du att nu har jag……………” !!!!!

Jag skrattade och kände ett lugn. Det var ju exakt detta som jag hade sett som ett hinder och nu är det förmodligen löst utan att jag förklarat det för någon annan än Gud!!!!!! Det här kan låta väldigt” crazy” för de som saknar tro men jag är inte förvånad. Det här har hänt mig flera gånger då jag sett ett hinder som helt plötsligt bara blir löst. Gud använder andra människor åt mig som sätter sakerna på plats! Låter det vansinnigt? Om du tycker det så ska du tycka det men för mig är detta verklighet och ytterligare ett tecken på att, det fungerar!

När jag sov i natt så hade jag en mycket bra dröm och det sägs att Gud kan tala till en genom drömmar. Jag hade en dröm där många bitar i min roll föll på plats. Jag vet vem som skrivit manuset.

2 kommentarer

  1. Tony

    Jag har alltid känt att Gud är med mig!
    Jo på riktigt!
    Det började när jag var 14år och som alla andra tonåringar var det rörigt men en sak var säker!
    Gud är med mig
    Skönt att tro på något

  2. Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

    Själv har jag inte förrän senare år förstått att Gud har en plan för alla och alt är förutbestämt. Vad som är kruxet eller bra (man får se det som man vill) är att vi utrustats med en fri vilja dvs ingen kan tvinga oss till något. Jag väljer min dag och varje timme ja varje sekund av mitt liv. Ibland blir det bra och ibland mindre. Jag måste dock vara beredd att ta konsekvensen av mitt handlande. Det är inte Gud som bestämt att jag ska ta kakan. Det fanns en tid då allt var frid och fröjd för människan och det fanns ingen synd. Det var Adam och Eva i paradiset men Adam gjorde ett val som fick konsekvenser.
    Jag tror att saker är förutbestämt och det är ingen slump att exempelvis Gud sammanfört du och jag i våra liv. Det här skulle jag kunna tala oavbrutet om i en vecka men man får väl ta det etappvis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.