Elektriska nålinpulser

ick min son genomgå i går för att ta reda på varför han inget orkar, en smula läskigt var det, någon tår rann men på det hela taget har jag fått erfara att jag har en modig son, utan fel på sina elektriska inpulser.
Jag slår vad om att han hellre hade åkt tio mil med skotern eller nåt sånt.

Nåväl, hemma skulle det bakas glutenfria piroger inför lanet och naturligtvis fick degen för mycket vatten så det blev öppna sådana, jag tror de kallas för Gorbys men jag är nöjd ändå!

Idag blir det träning själv då mamsen är förkyld, lite halvläskigt kanske, man förlitar sig väldigt mycket på andra och den som tror att jag bara tar med mamma för att jag är snäll har alldeles fel, det är enbart egoistiskt 😀
 
Ha en bra dag alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.