Yvonne Renman, Vindeln

En underbar dag!

En helt underbar dag! Efter en gråmulen morgon så sprack himlen upp och vårsolen dök upp Hurra! Tobias ringde och undrade om jag ville hänga med på Buberget, vi packade fikaväskan och satte iväg, Johanna ringde sin kusin Henke och fick åka skoter till Buberget till hennes enorma glädje, hon gillar när det går undan.
Sen träffades vi alla och fikade i backen i det fina vädret, tyvärr är jag ingen slalom åkare då jag i övermod som tonåring kastade mig utför backarna och lyckades göra illa mig i foten, fick åka släde upp och gå på kryckor i ett antal veckor, det har nog satt sina spår för jag är inte vidare förtjust i att åka slalom mest för att det går så fort , kan ju bero på att jag glömmer svänga…..
I vilket fall så hann Tobbe åka några åk innan backen stängde, sedan blev det inbakad lax o pressad potatis med kall sås med cremefraiche, rödlök, crabsticks, rom och kryddor, mums. Melodifestival på det och nu har ungarna övertagit tv soffan med sina kompisar, Wii på menyn så nu är det bara till att gå isäng, kul i alla fall att de fortfarande frågar om jag vill vara med 🙂
Det är nog bara för att de tycker det är roligt att vinna över mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.