Yvonne Renman, Vindeln

Gött!!!!!

Helgen snart över, men vilken helg det har varit!
Vi hade jättetrevligt på Svea festivalen duktiga och inspirerande föreläsare, god mat och trevligt sällskap kan det bli bättre, vi fick dessutom lyssna på en poet som heter Solja Krapu jätte bra och rolig, igenkännings faktorn var väldigt hög, på kvällen efter middagen fick vi lyssna på lite stand up av en jätte rolig tjej som jag tyvärr glömt namnet på men hon är ihop med Tomas di leva så man kanske kan hitta åt henne ändå någon gång.
Lördagen var inte sämre heller vi lyssnade först på Camilla Thulin som hade mycket vettigt att säga. Vi hann med en snabb sväng på stan i det otroligt varma vårvädret, lyssnade på storbandsjazz och åt lunch, det var himla trevligt.
Sedan bar det iväg till Vindeln och där riggade vi igång för premiär, filmvisning av revyfilmen Nyspåre, Först åt vi en fantastisk middag som Åsa hade lagat bland det godaste jag ätit ute,hon är så himla duktig.
Sedan var det dags för filmen med skräckblandad förtjusning gick jag och satte mig på läktarn. Det är alltid lite otäckt att se sig själv på film man har ju ingen kontroll över vad som ska visas, gjort är gjort, men det var inga större haverier, och vi fick skratta en hel del,
många av sketcherna har man ju bara sett bakifrån kulisserna.
En väldigt rolig kväll.
Tack alla Garvare det var ni som gjorde kvällen så lyckad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.