Yvonne Renman, Vindeln

Musik

Nu har det snart gått en hel vecka igen, tiden går fort när man har roligt 🙂 Det har varit rätt stressigt och sena kvällar men det är kul att ha mycket att göra men det blir ju lite si och så med planering av t ex mat och umgänge. Mina kompisar börjar dock bli vana att jag under vissa perioder är rätt så oanträffbar, fördelarna är ju att inte heller telefonförsäljarna får tag på en, när man aldrig är hemma.
Saknar dock träningen har redan förfallit känns det som, hittar redan ursäkter för att slippa gå ut och gå, karate träningen är ju så mycket roligare än allt annat. Men efter skolavlutningen är bortgjord och midsommar då ska jag…….
På lördag ska jag vara vikarie till min dotter Johanna som hade tagit på sig en spelning på nationaldagen fast hon var på skolresa i Göteborg hmm, vi repade i går och det var väldans spännande med bara nya låtar som jag visserligen hört men aldrig sjungit, Pallis, musikläraren sa att han aldrig hört mig sjunga en sån repetoar, och det kan jag lova stämmer.
Johanna sjunger dessutom i en helt annan tonart än vad jag gör men det är bara att bita ihop, killarna var jätte duktiga och klagade inte alls fast det kom en gammal tant och sjöng med dem 🙂
Håll tummarna till på lördag för att det inte regnar och att rösten håller.

6 kommentarer

  1. också mamma

    Du är en ”sann” toppenmorsa som tiom tar på dig vik. för dottern. Jag är övertygad att det går bra. Kul för grabbarna oxå att framträda i en annan kombination. LYCKA TILL

  2. Din sensi

    Det finns ju andra sätt att träna på. Så du är ännu mer motiverad till höstens träning . Lycka till med sången

  3. Yvonne

    Hmm skulle gärna vilja ha lite tips på rolig träning för sommaren, är det åka motorcykel och grilla eller???? 🙂
    Tänkte annars bygga en anordning där man hänger en boll i ett metspö så man kan springa och jaga bollen, kan funka. Tacksam för andra förslag.

  4. Yvonne

    Tack det var snällt sagt, man gör ju allt man kan för ungarna du vet hur det är 🙂 Jag ska göra så gott jag kan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.