Yvonne Renman, Vindeln

Underbart är kort!

Har varit på en helt underbar resa till Trysunda , en ö utanför Ö-Vik. Inga bilar inget liv bara lugn och ro. Campade med min vän Eva i två nätter, vi hade ganska roligt åt att jag inte är någon friluftsmänniska, och vi skulle sova i tält. Alltefter tiden gick började minnena komma tillbaka och Eva började inse att jag inte var att lita på, jag hade visst sovit i tält och lagat mat på spritkök, i min ungdom (det var ju inte så länge sen) jag var ju med i bilkåristerna och vi var ute och sköt på varandra, lagade mat och tältade hejvilt tillsammans med FBU-killlarna. Sedan när jag blev lite äldre var jag med i "flygflickorna" på läger i Uppsala och flög (åkte) små stackars flygplan,och levde ute i det fria, hon påstod efter detta att jag inte alls var så rädd livet som jag verkade.

Vi hade verkligen det jätteskönt, lagade middag ute på klipporna och bara njöt av tystnaden, det var verkligen semester. På lördag kväll var det jazz i gästhamnen så det var ju helt perfekt.

Var tvungen att äta lunch nere vid älven idag, för jag fick abstinens. Tack än en gång Eva för att du tvingade ut mig och fick mig att inse vem jag egentligen är, en riktig friluftstjej. Fast bara på pryo än så länge 🙂

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.