Yvonne Renman, Vindeln

Semestern slut!

Har haft en osannorlik tur med min sista semester vecka, campingen var liten, liksom stugorna men det var en otroligt trevlig atmosfär och ett trevligt par som skötte om campingen, sen hade vi ju trevligt sällskap av kusinerna och det gjorde ju inte saken sämre. Det är så kul när man är på en campingplats att alla är så trevliga,hälsar och pratar och skojar, dessutom var det ett intressant fenomen att alla karlar diskade, så det tyckte vi var roligt, fast alla insåg förståss att vi var singlar eftersom vi diskade själva varje gång, Tobbe tyckte han var för ung ,så han skötte grillen, som om det skulle vara någon skillnad men han tyckte att det var manligare…..

Vi åkte och badade på Smitingen ett havsbad som var toppen, lite kallt i vattnet dock men vem bryr sig, det blev årets första dopp i alla fall. Sedan åkte vi en dag till Hemsö och kollade på fästningen, det var väldigt vackert där, en otrolig utsikt.

Sedan på onsdagen bar det iväg hemåt men vi gjorde ett stopp på paradisbadet, så ungarna hann bada av sig innan det bar iväg hem.

Det blev ingen spelning för Tobbe på Nolia, han hade tagit fel på dag så de skulle spela på söndag men då kunde en av killarna inte, så det blev inställt, dessutom hade det blivit nåt fel med bokningen så de hade svårt att klämma in dem, det var lite synd men det blir säkert fler tillfällen. Vi passade på att åka på Nolia på lördag istället och sedan åt vi middag hos min kusin, vi passade på att at ett kvällsdopp i piparbölesjön innan vi gick isäng, det var rätt så kallt men skönt.

Vi sov över hos kusinen för Tobbe skulle på stan och köpa en present och vi ville hinna bada när det var så varmt. Otroligt skönt att simma en sväng och sola en sista gång för säsongen, börjar ju jobba i morrn fast man kanske hinner iväg en sväng ikväll också…..

 

3 kommentarer

  1. Marica Sjöman

    Hej Yvonne! Såg din blogg för första gången sent igår kväll. (Trevlig läsning förresten.) Sen i morse hade jag ett meddelande från Stay friends… Nästan lite kusligt. :-))

    … och så Grattis så här lite i efterskott.

  2. Marica

    Oj då, skrev visst kommentaren på fel inlägg/dag. Skulle vart på den 12:e. Hoppas du ser den ändå. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.