Yvonne Renman, Vindeln

Systerkväll!

Har haft en riktigt trevlig lördagkväll med mina systrar, vi hade lottdragning om vem som skulle laga vad och jag tror jag fick vinstlotten, efterätt nämligen… Tycker att förätt är knepigast men min syster Katarina lyckades göra en jättegod soppa(falsk nobelsoppa) väldigt god, sedan hade Ann-Britt gjort en jättegod varmrätt med orientalisk fläskfilé och Bulgur,mums! Vi avslutade kvällen med panacotta med limocello, inte så dumt får jag lov att säga,är fortfarande rätt så mätt måste jag tillstå,men ser fram emot den soppa som blev över till lunch 🙂

Vi hann avhandla en hel del viktiga frågor som skulle ha tagits upp i Kommunfullmäktige om de bara hade haft tid att komma förbi när vi kom igång som värst, vi hann avhandla allt från skolan till äldreomsorgen, mycket intressanta saker att diskutera. Dessutom hann vi göra var sitt armband, för vi skulle ju pyssla lite också, vi hade en riktigt trevlig kväll. det är otroligt härligt att bara sitta tillsammans och prata om allt möjligt, ta vara på tiden och umgås med era syskon, det är defenitivt värt tiden, man har ju så mycket gemensamt.

8 kommentarer

  1. Gunilla

    Härligt med systerträff! Du har tur som har dina nära. Mina systrar bor 26 och 110 mil bort så det blir inte så ofta vi ses.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.