Yvonne Renman, Vindeln

Julrusch!

Nu har vi gjort bort skyltsöndagen, mycket städning, pyssel och skyltning, men det är mysigt att göra fint i affärn även om det redan nu återgått till kaos, det blir lätt så när det kommer lådvis med blommor samtidigt, men innan helgen ska vi väl hunnit få upp det mesta från golvet. Ska dessutom till Umeå i morgon för att hämta julstjärnor mm. Det var rätt mycket folk som kom in till oss på söndagen så det var riktigt trevligt.

Ikväll var det karate träning, vi är inne på sista veckan innan jul-uppehållet, graderingen är på söndag men jag ska spara mig till våren, har inte lärt mig min kata ännu, Tobbe har inte riktigt bestämt sig för hur han ska göra , han höll i träningen ikväll och det var en jättebra träning, trots att han höll på att dräpa ut oss, speciellt med pinkande hunden, vi fick göra 400 st  (inte alla på en gång dock) känns redan i rumpan, jag lovar. Nu ska jag försöka stappla in i duschen och sen isäng utan att passera gå.

2 kommentarer

  1. Kerstin Wänman

    Jag är mycket nöjd med blombuketten som ni gjorde åt mig idag. Tack!! (Vem av er det än var)
    Vi gick förbi skyltfönstret erat sent på söndagkväll. Ni har gjort jättefint!! Kul ide´med muggarna 🙂
    Jag upplevde det inte rörigt i butiken idag när jag va in, utan det är ALLTID så mysigt och man känner sig ALLTID Välkommen!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.