Yvonne Renman, Vindeln

Vardag!

Klarar nog inte av att vara ledig utan att ha barnen hemma, hade så långstråkigt så jag tänkte åka på jobbet ialla fall fast jag var ledig, gjorde inte ett skapande dugg….Skönt att vara på jobbet idag fast jag kommer säkert att klaga nästa vecka när vardagen infaller sig och allt är som vanligt igen.

Har skjutit upp sista finishen på Johannas vägg men känner paniken komma krypande då jag vet att hon kommer till veckan,skulle vilja ha allt klart tills hon kommer hem.

Har fixat med middan till imorrn, köttfärslimpa, gött, samt slappat framför tv:n och ätit Wienernougat inte mycket kvar i lådan hoops… Tror att karaten börjar till veckan så det är bara att börja gruva sig för att man tappat all kondition (som om den var så bra innan) Men det ska nog gå på något vis, det är bara att ta fram den berömda tjurskallen 🙂 Nu ska jag kolla på karatekid 3 kanske han har några bra moves 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.