Yvonne Renman, Vindeln

Vattenbrist !

Någon ledning hade visst gått sönder på byn så vi blev utan vatten, hoppsan vad beroende man är av att när man vrider på kranen ska det bara funka. Det var ju riktigt synd att jag inte kunde diska 🙂 Dessutom gick det ju inte att fara och träna om inte vattnet skulle ha kommit tillbaka innan jag kom hem, man kan ju inte lägga sig svettig!  Inte heller kunde jag tvätta golven, baka eller bada hunden….. ha ha som om jag skulle ha gjort något av dessa saker ikväll. Nej istället fixade jag  och Johanna till i hennes rum det är nu både färdig målat, tapetserat och nystädat,  det är bara lite möblering kvar men det fixar Johanna själv,så himla skönt ,det blir ju en del slipdamm och dyligt. Är ganska trött efter en heldag på jobbet och ett kvällspass i hemmet så nu vänta min ljuvliga säng.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.