Yvonne Renman, Vindeln

Barr!

Idag har jag dissikerat min julgran, alla barr ramlade av i mina idoga försök att klippa av grenarna med en sidavbitare, gick väl sådär 🙂 Sedan skulle granen ut till balkongen för vidare förvaring tills snön smälter och man kan slänga den över balkongräcket, vilken pärs, men naturligtvis kommer jag att skaffa en ny och förmodligen alldeles för stor gran nästa år också…..

Annars har det varit en väldigt lugn lördag kväll då Johanna åkte på kalas och Tobias på middag i Tvärålund, farmor fyllde år. Han har då inte kommit hem än mellanlandande efter elva och sedan bar det iväg till Jacob för att förmodligen spela något spel, det är ju bra att dom åtminstånde rör sig så pass som mellan varandras hus, man får ju se det som en viss motion ialla fall. Nu ska jag lägga mig och läsa en god  bok som det så vackert heter, är ju lite svårt att somna innan "ongen" kommer hem fast han är ju vuxen,nästan…..

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.