Annelies liv

bröllop

söndagar är dom skönaste dagarna, man behöver inte göra något specellt alls förut att man ha tvätt tid, och det är inte precis jobbigt. Klev upp 10 i 12 och åt frukost och sen hoppade jag in i duchen, och efter det satte jag i gång en tvätt för att sen fara till norrbyn för att johans mamma och pappa skulle gifta sig, dom hade en hemma vigsel, och det va rätt så mysigt att få se två människor, ge varandra löften på äkta kärlek och trogenhet. Vi fick tårta och fikabröd, ochvi satt och pratade, efter det såg jag och johan på tv och vid 5 tiden va maten klar. Det vart potatis gratäng och kött med brunsås, alltid lika gott att äta hos familjen lundmark. Vi fick lova att stressa där i från för att johan har träning, och han kan ju inte missa den, så vi åkte hem och jag har startat en till tvätt marskin och lagt in kläderna som är tvättad i torken, varit ut med boss en sväng och nu sitter jag här och skriver.

imorgon är jag ledig och jag vet inte vad man ska hitta på. Ulla johans mamma sa att det är typ 75% rea på statium pga av branden på wasa hotellet tror jag att det va, så jag ska kanske ner på stan och kolla om man hittar något. Ska också hinna med att fara på innebandy träning på vildmanna hallen, få se om jag ska fara på gymmet också.

Jag känner att jag skulle vilja fara utomland, vill inte vara kvar i de här dåliga väder och kylan, det skulle tydligen hålla på ett tag till det här ovädret. hoppas på att det slutar snart så att man kan vara ute och gå utan att frysa sönder händer och tår.

(jag i turkiet -09)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.