Annelies liv

kaos

dag efter dag, i mitt liv händer det inte så mkt, hinner aldrig göra något för att jag har så dåliga arbets tider ibland, 11-19 eller 11-18, man hinner nästan inte med mer än att äta frukost, gå till jobbet, jobba, gå hem igen och sen kanske hinna gå till gymmet, men men, för att tjäna några pengar så måste man tydligen leva med det här.

idag kom han som skulle tapetsera, det ringde på dörren halv 8 och jag låg kvar i sängen, för att jag trodde jag skulle kunna somna om, men ikke, boss ville att jag skulle kliva upp, gick och hälsa på tapetseran och kollade om allt stod som den ska och så, han började med det han skulle göra, och sen vart det frukost och efter frukosten, gick jag och la mig brevid johan och somna till kl 10, tog på boss koplet och johan tog på sig sitt, och vi gick mot jobbet. Jobbade 11-19, gick hem och det gick riktigt snabbt, 15min, rekord. Kom hem till värsta kaoset, vi sa att det gick bra att han började med allt samtidigt, och det kanske inte va någon bra ide, det ser förjävligt ut här, om man nu får säga så. Hann med gym i kväll i allafall 45minuter, man får väll lov att gå när det finns tid.

imorgon jobbar man 11-19 och jag ska försöka att ta mig upp tidigt i morgon, fast det kommer ju att ringa på dörren kl halv 8 imorgon också, och då är det bästa att man kliver upp, man får ju inte sova bort hela dagen heller.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.