Annelies liv

midsommardagen 2010

Skönt med sol och värme, hoppas det håller i sig hela helgen, igår var vi i norrby hos johan pappa och åt gott och lekte lekar, himla trevligt. På kvällen vart det grillfest hemma hos alex. När vi va på väg hem från norrbyn så ringde johan pappa och sa att vi hade glömt boss, så vi saknade han jätte mycket i natt, tur att vi ska hämta han efter vi har varit till vännäs och hälsat på. Jag tror inte att han vart så ledsen för att vi lämnad han, för att två st av hundarna där hemma är på löpen och han älskar att vara uppe i dom och känna lukten av dom så jag tror inte att han mår så dålig där alls. Nu blir det i alla fall fara till vännäs och hälsa på mamma och pappa och sen i kväll ser vi vad som händer, allt kan hända.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>