Annelies liv

boss fick hålla sig

Steven älskar verkligen min 19kr boll

vart filmkväll med massa folk, jätte mysigt. Popcorn luktar det i hela lägenheten, johan gillar det inte men jag älskar popcorn, har inte haft någon bra aptit i dag tyvärr, men några popcorn åkte ner. Stackars boss han fick vänta länge innan han fick kissa och bajs, vi eller jag råkade glömma bort att han inte hade varit ute innan vi startade filmen, så han fick vänta tills den va slut, men han är en riktig hållare.

Blir bullbak och solning i morgon om solen skiner förstås. Ska försöka att få folk att komma utanför min lägenhet och be om en liten bullbit, hihi. För att det kommer att lukta så himla gött när jag börjar med att stoppa in första plåten i ugnen.

Mjölken får dom ta hem i från!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>