Annelies liv

känns som någon slår sönder min mage

ta på dig solhatten annars blir det huvudvärk!

en himla tur för han där uppe att det är sol.Jag har ju som fått lovat att det ska vara solk under hela min semster så. Har sovigt dåligt i natt, har haft ont i magen och vaknat och sen somnat och vaknat och hållt på så under hela natten. Känns som det håller på att gå över nu hoppas jag. Blir väll att ha och gå och lägga sig ute i solen och steka på brännan, jag får väll se vad som händer i dag.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>