Annelies liv

tillbaka i bloggen

Det regnar, känns inge specellt bra, för att johans kusin ska ha bröllop i dag. Tycker synd om dom som har fått regn på sin lyckliga dag. Klev upp för typ 30 minuter sen och ska snart  gå till gymmet, vart tyvärr ingen träning i går, jag är lat och det vet jag. Men i dag blir det träning i alla fall och sen ska jag ner på stan och äta lunch och köpa ett bröllopskort, får väll se vad jag hittar. I kväll ska vi i alla fall fara till håknäs bygdegård på bröllopsfest för att fira brudparet. Jag tycker att det är så himla svårt att köpa prisent till ett bröllop/bröllopsfest, det här är typ det andra bröllopet jag är på och det förra tror jag faktiskt inte att jag och mitt ex gav något.

Igår va david och johanna här och elin kom förbi, vi hade absolut inget att göra alls, så vi bestämde oss för att köra förbi linnea för en liten pratstund och jag skulle lämna tillbaka en nyckel till henne också. Vid 11 tiden så skulle linnea gå och lägga sig, skulle upp tidigt, så vi åkte tillbaka till mig och då kom carro över och vi satt och pratade till kl halv 2 och då märkte vi att david låg och sov i soffan, så vi väkte han och alla åkte/gick hem.

Jag vill tacka alla som har kommenterat och gett mig energi att börjar skriva igen tack.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>