Helgen då Uppsala kom på besök!

Den gångna helgen har både damlaget och herrlaget spelat mot Uppsalas dito. Lyckligtvis så blev det vinst i båda matcherna för rätt lag, nämligen Umeås.

 

Herrmatchen började jämnt och Uppsala hade ledningen efter första quartern med 4 poäng. I andra quarterna lyckades vi dock stänga ned butiken defensivt och släppte endast in 10 poäng vilket resulterade i att i halvtid stod 45-34. Andra halvan av matchen bestod mestadels av att hålla fokus och inte låta Uppsala komma in i matchen igen. Det brukar vara svårt att spela väl mot ett lag som är lite sämre, men för en gångs skull trappade vi inte ned på tempot förrän i slutminuterna.

 

Albin Frank fyllde ut statistiken på ett imponerande sätt, lite olyckligt att han inte tog en retur till, då detta hade fullbordat hans triple-double.

 

Statistik från matchen hittas här http://iof1.idrottonline.se/templates/PageWide.aspx?id=18454&game_id=1187463&league_id=3993&season_id=58913#mbt:11-400$t&0=1

 

Nästa hemmamatch för herrlaget är den 18 november 17.30 i Gamliahallen. Matchen spelas mot Täby, vilka leder tabellen med idel vinster (7-0). Det kommer bli en tuff match, så vi hoppas på en stor publik som kommer ge oss stöd och hjälpa oss att vinna toppstriden!

 

Väl mött!

Per

 

 

 

En kommentar

  1. Hannes

    Grattis! jag missade tyvärr denna match! jag hörde att den var grym + att du Per gjorde en dunk!

    Kommer aldrig missa en hemma-match igen!

    Grattis och fortsätt såhär!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.