Sur Tant

Man slutar aldrig förvånas! Man har ju lite av en förväntning att den äldre generationen ska ha lite mer förstånd, att dem är lite mer mogna och att dem har lärt lite mer i livet än en själv.

Men ICKET! Eller jo, vissa av dem. Men det finns flera stycken som seriöst imponerar på mig med deras idioti! Ju närmare en själv det kommer desto med för bluffad blir man. Jag menar, idioter finns det över allt, men när det kommer till släcktingar, vänner eller liknande så blir man nästa lite chockad, eller i alla fall i början, tills man inser att det nog varit så länge.

HUR kan en människa, en vuxen 50+:are bli sur för löjliga saker på internätt? Om jag tycker att någon gör mig fel, eller lägger ut kort på mig som jag inte vill, eller säger saker som inte stämmer om mig, så ringer jag upp, ber dem ta bort kortet, ringer och ber dem sluta snacka skit och undrar varför dem gör som dem som. Man reder ut det, sen är allt klart. Man är vänner igen och allt är som det ska. DETTA är också vad dem flesta förväntar sig av vänner och släcktingar. Man förväntar sig INTE ett fegt sms med otrevligheter och man förväntar sig INTE att någon ska noja ur och flippa ur till den nivån att dem ej vill umgås mer, för en liten sak. Förlusten är iofs deras! Själv kliver man över skiten och går vidare.

Tyvärr är detta nått som just hänt en väldigt viktig person till mig! Och även om hon inte sa nått, så syntes det att hon tyckte det var lite synd, lite tråkigt. Självklart är denna person stark och kliver också bara över skiten och går vidare. Saken är bara den att vissa saker gör man inte mot syskon, vänner och släckt.

Synd bara att vissa inte förstår bättre än en tjurig egoistisk tonårstjej på 15 år, jag, jag och jag… Kommer dessa någonsin att växa upp? Förmodligen inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.