Sandström

”Vi som är evigt unga”

En av 2010 års första tankar kretsar kring det faktum att man närmar sig sin 50 årsdag och man funderar på vad livet har gett en och vad man själv gett till livet.

Trodde själv när jag var liten att man aldrig skulle bli så gammal som femtio, minns mina föräldras femtioårsdagar och tyckte själv då att man är "evigt ung", plötsligt står man nu där året då man fyller 50…

"Kan förminna att jag är född på 60-talet i den evigt unga generationen, minns min barndom med bla all snö som kom och vi barn byggde snökojor med olika gångar och rum,snögubbar, snölyktor mm , ute verkar det nu som om tiden har vänt med all den snö som vi har fått precis som mina barndomsvintrarna. Tänk att Umeå kommun lagt ut 5 miljoner på snöröjning….

Som tur är när det gäller snö och kyla så går tiden relativt fort och vi har snart vår igen…

 

Slutligen som tröst i allt elände runt snö och kyla kan man ju konstatera att det är ändå tur att man inte är född på 50 talet…..

2 kommentarer

  1. Maria

    Hej…en sak är sant detär mycket intressanto ch läsa bloggen…synd att du inte skriver så ofta..dock denna måste dock vara en av mina favvoriet…så bra att jag sitter här och småskrattar…läste den för anthony… han håller stark med :))

    guld värt mamma! keep it up!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.