Åsa Nyberg (C)

Bloggar om Politik, landsbygden och livet i stort.

Grattis alla barn!

Jag vill vända mig till kommunens alla barn, gårdagens riktiga segrare och säga, ni får krama era lärare igen i augusti. Ni får fortsätta att busa med alla era klasskamrater på rasterna ute på er välbekanta skolgård bara en liten bit hemifrån i er by. Förlåt era föräldrar alla sena möten de senaste månaderna, de har kämpat för er framtid och de har gjort det så bra!

Jag vill av hela mitt hjärta önska alla barn och era föräldrar ett härligt långt och underbart sommarlov, fullt av bad, bus, mys och glassätning, det är ni verkligen värda! Var rädda om varandra!

Jag vill även ge era lärare ett skönt sommarlov som lärt er läsa, räkna och mycket annat. De har satt plåster på uppskrapade knän, de har kramat er, tjatat på er…………………………………………älskat er!

Psssst…..alla barn ni blir inte av med dem så lätt! Efter sommarlovet ses ni igen i ert kalssrum på er skola!

2 kommentarer

  1. Marie Landström

    Jättebra jobbat av er! Är så otroligt lycklig och känner lugn i kropp och själ av att inte behöva tänka på skolbyte, kamratbyte mm för Alvins räkning. Tack från botten av mitt hjärta för ditt/ert engagemang i denna fråga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>