Åsa Nyberg (C)

Bloggar om Politik, landsbygden och livet i stort.

En hållbar landsbygdsutveckling!

En härlig, lång och varm sommar har passerat och vardagen kryper tillbaka in i våra liv igen.

Idag har det varit en stor dag, vår son har börjat förskoleklass. En spännande dag full av förväntningar inför det som komma skall. För en del barn och föräldrar är den här dagen stor på många sätt. I hemkommunen Nordmaling har nog skolstarten runt om i våra byskolor varit alldeles, alldeles underbar. När de gick på sommarlov visste de inte ens om de skulle få komma tillbaka till sina välbekanta klassrum och skolgårar.  Nu är de tillbaka. Våra skolgårdar runt om i kommunen har idag varit fulla av liv och i klassrummen har det varit förväntansfulla och vetgiriga barn, underbart!

Våra byar behöver liv och rörelse, landsbygden behöver utvecklas inte avvecklas!

Den 8 september har vi Västerbottningar en gemensam uppgift att rösta ja för landsbygdens utveckling! Ni vet väl om att det är folkomröstning den 8 september? Då är det dags att ta ställning för en rättvis och trygg sjukvård i hela länet. Folkomröstningen är inte bara för de som bor i inlandet utan även för oss alla i hela länet. Det är viktigt att rösta! Vad vill du? Jag vill ha en trygg vård i hela länet, jag vill ha byskolor, jag vill se öppna landskap ….. mm  Tycker du att landsbygden är viktig? För även om man bor i staden så är den här frågan viktig. Stad och land behöver varandra.

Jag tänker rösta JA för en hållbar och positiv utveckling av hela länet!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>