Bluesbloggen

Allt är STORT i USA

Motellet vi bor på ligger precis vid genomfarten (’through fart’) i Indianola. Vi är omringade av STORA shoppingställen, snabbmatskjedjor och ’gas stations’. Men det är svårt att ta sig fram. Det finns inga gator att gå på, ingen som cycklar – det finns bara massor av bilar, STORA bilar. Taxi blev vi avrådda att ta, rånrisken allt för STOR. Därför är vi tvungna att korsa highway med risk för våra liv, hoppa över häckar och gena över de mest privata gräsmattor för att ta oss dit vi vill.

Affärerna runt om har fina kläder, men med storlekar som börjar på XXXXXL hittar inte ens Pär något som passar. Hans senaste t-shirtinköp liknar mer en sommarklänning och linnet en nattsärk. Å andra sidan, fortsätter vi att äta i samma takt som nu kommer dessa klädinköp snart att bli självuppfyllande.

Maten är god, men fet… Portionerna verkar mer vara anpassade till lejon. ’Smoked Ribs’ med BBQ-sås är en höjdare, så mört att man lätt kan tugga sig igenom ben och märg (jmfr. lejon ovan). STORA Nachotallrikar med smält ost och massor av rökt kött uppepå är en annan favorit.

Scenen vi uppträdde på igår var gigantisk, festivalområdet STORT. Vi lirade redan klockan 14.15 på dagen, så det blev gott om tid över till att lyssna på de andra banden. En riktigt trevlig kväll där vi också passade på att fira Sveriges nationaldag!

Till sist kan vi berätta att vi nu officiellt har gått till blueshistorien. Mikke fick signera ett munspel som skall ligga på ’High Way 61 Blues Museum’ i Leland. STORT!

Med svenska fanan i topp (å kryddat med lite ’stars and stripes’), +32C i skuggan

Big Mike and his Fat Cats

3 kommentarer

  1. Trummelisa

    Som jag längtar efter att se Per i sommarklänning!!! MEN ÄT POJKAR!!! Ät allt ni kan! Tids nog får ni krämen.

  2. Mita

    Hej pappa!
    Om du hittar en klänning som du ska köpa tycker jag du ska köpa en likadan till mig…
    Kram!
    Mommo och nånnå hälsar och jag med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.