Bilder från Czech Open

  

Resans uppladdning började på måndag kväll med utdelning av nytt matchställ och fotografering med laget ute på Musköten.

Men några matchshorts hade vi inte eftersom dom var påväg från tjeckien men tur vi har snygga träningshorts som fick synas på bild! Ännu mer tur att vi hann få matchshortsen innan vi for till Tjeckien!!

Ursäkta för det dåliga formatet på bilden…

Hotellet som både vi,damerna och herrlaget bodde på.

När vi inte spelade innebandy så såg vi självklart innebandy!

Man är då bra bortskämd med utbudet av frukost hemma i Sverige, för inte var det samma i Prag. Men hela laget var mycket duktiga på att äta ordentligt!:)

Såhär kunde ett 3bädds sovrum se ut, fanns även större med 6bäddar.

Denna beskrivning fanns upphängd i entrén på hotellet och beskrev hur man tog sig till hallarna med spårvagn och tunnelbana. Kan lätt säga att det inte räckte med de två rader som fanns på papperet (dvs.svårare att hitta än man tror).

I väntan på spårvagnen..

Vi spelade våra två första gruppspelsmatcher på en arena som hetteTatran Stresovice

Vissa gånger behövde man åka buss några stationer och ibland undrade man när bussarna senast var på besiktning..om dom ens har sådant infört. (lägg märkte till bussens bakre den, ser extrem baktung ut).

Också i väntan på spårvagnStaden var fin!

Lika så den berömda bron som jag nu tappat namnet på.. Men den var riktigt fin och bestod av små stånd med bla. personer som målade av turister, sålde smycken, vykort, spelade musik.

Här har ni "hockeyarenan" som jag skrev om tidigare, fick sedan veta att det var mer bandy som spelades där. Men otroligt cool var den och faktiskt riktigt härlig att spela i. Dock i denna hall som vi åkte ur cupen i 8dels-finalen..

Om man beställer en korv med bröd så fick man denna gigantiska korv i ett litet bröd. Men beställde man en hot dog så fick man en kokt korv i en bagel, vilket mer var som bröd med korv. haha

 Vi hejjade på herrarna då dom spelade och tro mig, vi var en grymt bra hejjarklack!!

Vi såg då damerna spelade final i Czech Open men tyvärr räckte det inte hela vägen till Guld medalj utan de fick en Silver medalj runt halsen. Här står de uppställda för prisutdelning.

Sista kvällen (söndag) åt vi middag tillsammans på Park Hotel och därefter togs denna lagbild innan vi fortsatte kvällen genom att umgås med både damlaget och herrlaget.

För oss som valde att flyga hem slappade i denna relax avdelning på Tjeckiens flygplats i väntan på att flyget mot Stockholm skulle avgå. Varför har inte Umeå Flygplats denna skönhet till viloplats? 

Där tog resan slut och vi landade hemma i Umeå med 17grader mot de 34 i Prag. På tisdags eftermiddagen vid 14 mötte vi upp bussen som tagit resten av laget hem till Sverige igen. Trötta och slitna var allihopa och kan garantera att alla sov mycket gott den natten. Nu har skolan och jobben dragit igång igen och träningarna lika så, ikväll väntas första träningen sedan resan så det ska bli kul! 

 

På måndag väntas en träningsmatch mot FB Riders DBR och under helgen den veckan är det Nolia Cup. Så missa inte detta, för mer information besök denna hemsida  eller gilla IBK Dalen på facebook och ta del om all information! 

/ #32 Felicia Lilja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.