Som en liten kanin

Har återupptäckt moroten. En gammal trogen grönsak som nu blivit ett av favoritsnacksen. Gud vad gott. Och man känner sig så otroligt nyttig! Det blir nästan som en drog när man börjar. Det går inte bara att äta en. Man kommer på sig själv att knapra råa morötter hela dagen…Undra om man börjar se bättre. Man kanske rent av slipper använda linserna när man knaprat morötter i  några månader. Morötter sägs också ge en fin lite gyllenbrun färg åt hyn. Det skulle minsann behövas. Rätt kul att komma hem på besök när jag bodde i Spanien. Det var ju bara roligt att sola första året. Sen var man vitare än vitast igen. Eftersom jag är den blekaste i min familj så är det inte så mycket att göra åt det. Alla blev så förvånade över att jag var så pass blek. Hur kunde jag bo i Spanien liksom, i Sverige måste man ju ta vara på soltimmarna. Så fort solen kommer fram så ska solstolen ut. Bryr mig inte om sånt längre. Det är ju inte så bra att sola när man är så blek så jag intalar mig att det är för mitt eget bästa som jag håller mig undan solen. Men kan man åstakomma en gyllebrun färg genom att tugga morötter så är det ju alltid välkommet…

3 kommentarer

  1. Sandrah

    Hej Eva!
    Sökte här på google på malagas universitet och hittade nu din blogg. Ser att du studerat där, en hel utbildning, vilket jag också funderar på, men vet inte riktigt hur allting funkar. Jag är halvspansk, kan språket någorlunda, men inte fullt. Är väldigt osäker på om jag ens klarar det, men samtidigt är jag ju här för att bättra på mina språkkunskaper. Bor här i Fuengirola och är sugen på att studera till sjuksköterska på malagas universitet. Hur går jag tillväga?? Mycket tacksam för svar!

    Saludos, Sandrah

  2. Eva Karlsson

    Svar till Sandrah (2010-03-20 16:30)
    Hej Sandrah!

    Har har haft lite fullt upp och inte haft koll på bloggen. Bland annat flyttat ner till Mallorca igen och fixat en massa praktiska saker.

    Om du fortfarande vill att jag ska hjälpa dig med din ansökan kan du maila: [email protected]

    Eva

  3. kerstin

    Hej Kompis! Alldeles rätt om moroten! Brun blir man och har du sett en kanin med glasögon? Kramis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.