Det som göms i snö…

Sommaren är snart här!Jippe! Men då är det ju som de säger…det som göms i snö kommer upp i tö…Sommargarderoben ska fram och då inser man plötsligt att en massa plagg som man kunde ha året innan nu har blivit för små. Det kanske inte har märkts så mycket under vinterhalvåret, men när bikinin ska på syns alla skavanker och även kilona man hunnit dra på sig under vinterhalvåret, som nu ska bort. Men hur?

Operation Bikiki är påbörjad, men inte av mig. Visst, jag kommer att börja på gym och simma lite då och då, och framför allt, ut och springa lite oftare. Men det gör jag inte för att visa upp mig på standen, då vi mest undviker den under de starkaste soltimmarna, utan mest för att det får mig att må så otroligt bra. En så kick! Även om man ibland är man lite väl optimistisk då hjärnan vill en sak och flåset något helt annat.

Ser på mig själv hur mycket jag slösar på onödiga matvaror. Allt som oftast köper jag lite för mycket mat, sånt som sedan bara åker rätt ner i soptunnan då det nästan är på väg att krypa ut självmant från kylskåpet.. Hur fungerar vi människor egentligen? vi köper för mycket mat som vi inte har råd att köpa, som vi sedan inte får tid att ens äta upp. Men det skrämmande är att vi ända har tid att äta för mycket, vilket bevisar att det kanske är bra att man inte hinner äta upp all mat man har köpt, för hur skulle vi egentligen se ut om vi haft tid till det? Men det västa är ändå att de flesta av oss spendar tid och pengar på att överkonsumera mat. Sen spenderar vi ännu mer tid och pengar på att bli smala igen, när det enda man egentligen behöver göra är att inte äta så mycket från första början..Ironiskt, men sant….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.