Visa lite hyfs i alla fall…

Hur fungerar vissa människor egentligen?
Än fast man är trevlig, schyst och ställer upp för andra människor så blir man ibland totalt ignorerad, utnyttjad och behandlad som luft. Är det så svårt att ge en ett rakt svar, ja eller nej?

Sedan så finns det andra som hela tiden förväntar sig saker från en. Att man ska vara någon jäkla fixare eller att man alltid ska finnas där för en men när man sedan behöver råd, hjälp osv så har de inte tid eller lust att hjälpa en.

Vart tog hyfs vägen? Varför ska jag finnas där för någon som aldrig kommer att finnas där för mig? Jag blir så less på vardagsmänniskornas sätt att behandla andra på.

Det gäller att roffa åt sig så mycket som möjligt och sätta sig själv i centrum. Vi är sjukt bra på att ta och vara giriga men när det sedan kommer till att ge litegrann tillbaks så pekar vi bara fingret åt det och tar på oss tunnelseendet igen…

Jag ska sluta att finnas där för andra som bara totalt ignorerar en…och oooja, ni är många.

Vilken helg, ingen dator, inget vatten i lägenheten (?!) och bara irriterad på hur vi människor beter oss mot varandra ibland.

Nice guys finish last…det är så sant.

Kanske man ska bli ett asshole och en glidare?

Nä, aldrig, inte en chans.

Någonstans så finns det människor med hyfs.

En kommentar

  1. Najna

    Låter som att du inte riktigt har en bra dag.. Sen det här med människor- vissa har sina perioder. Men visst, det finns dom som är genomruttna också, haha! Men dom skippar vi, dom klarar man sig utan. Gäller bara att upptäcka dem.. Hoppas din dag blir bättre, nu har jag lagt in din blogg på mina favoriter, hoho! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.