Hölle nu ha campingvärden vakne efter en lång dvala

Jäääääsp :) Nu ha jag vure trött no läng  Efter att he e några som ha fundera vasch nagerst jag tog vegen hänna på bloggsiase

tänkt jag ikväll nu eller aldrig jag måst prov å öppen opp bloggen…. Men kolla jag lyckese få si nu hur läng jag ork skriv :)

Jag ha nu hadd he ganska lugnt ett tag  efter en mycket hektiskt men trevlig sommar och fiskesäsong  Rekord i alla lägen

Som vanligt en fantastisk sommar många nya ansikten, många återkommande gäster, nån som inte alls ha tyckt om fiske men ville vara hänna ändå.

många härliga minnen som naturligtvis etsar fast i en som flugfiskeskolan vi hade för ungdomar som vi starta upp säsongen med tillsammans med Ammarnäs FVO Peter Schmitt och Kraddsele fiske, naturligtvis många fiske historier ha man fått höra ja även fått va me på ja inte att jag ha fiska men sett på när dom ha pussat på storfisk  Gäster som hoppa in och hjälpte till  när jag krakne ihop ,Ja t.om ett frieri här vid börtingsten nedanför campingen och hon sa ja :) (Där var det inget catch & release ) , flugbindning, casting tävlingar , nån god middag, och  ännu mera vänner och att inte förglömma alla kramar man fått. Ja uff då man blir varm inombords när man börja minnas tillbaks

Tiden den går fort allt för fort idag var det ännu en påminnelse att säsongen är över. Jag blev utmanad på Facebook att lägga ut en bild i sju dagar

då kunde jag inte låta bli att lägga ut  just denna bild på soptunnorna sista gången för denna säsong sopgubbarna kom in på fika Nu dröj he ganska läng tills dessa tunnor ska tömmas så me viss vemod dom ställs undan i väntan på en ny säsong 2017  :(  Tack för denna sommar

Säsongens slut

I denna vecka har jag vure mycket lat ha vure ganska mycke ut hänna omkring å bara va i lugnet.  Fastänn man e född hänna se itt jag säg gu se lycklig man e som få ha he se bra  som få bo nära vattne, hör forsens brus si höstens alla färger å ba njut utå tystnaden  He e relaxing på riktigt

Lite bilder jag delar med från mina lediga stunder

Må se gott je kun och  ta vara de goda stunderna

Kram / Rapple

 

 

20160921_135910 20160921_140014

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>