Trivsamt

20161026_223242 Vi har haft 2 trivsamma kvällar i snickerboa  Johannes svarvade en skål. Det märks att han har skapande i sina händer. Han ha många han brås på  Ajja,Akka, Mormor och Morfar . Han har också en bra slöjdlärare på skolan .Det betyder också mycket Jag hoppas vi får många fler kvällar i snickerboa. Jag tog några bilder men fick INTE lägga ut om :)   Men jag kan intyga inte bara för jag är hans mor Skålen blev riktigt fin. Mormor blev den  lycklig ägaren   :) Jag själv gjorde lite hornknappar. Det är riktigt kul att jobba med horn när man en gång börjar ja då är det svårt att sluta fantasin börja flöda iväg vad man kan göra med den biten och den delen osv. Viktigt är  putsningen då framträder hornens färgnyanser när man finpolerar Renhorn är roligast att jobba med Visst älghorn är inte helt fel heller .Jaja nog om detta nu har jag knappar till några armband.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>