Det har hänt!

Jag har försummat den här bloggen men nu ska jag försöka ändra på det. Egentligen hade jag tänkt börja med att skriva ett inlägg om varje punkt på min lista och varför jag har med det som en punkt men nu är det här färdigt så punktförklaringarna får komma lite då och då.

En hel del har hänt sen sist jag skrev. Jag har en riktig lägenhet att bo i. En fin lägenhet i Skellefteå. Jag delar den med min bästa kompis och hennes katt. Vi har nästan nyss flyttat in. Dagen före julafton för min del och för hennes några dagar efter julafton. Det blev ett stadsbyte för min del- hamnade i Skellefteå. Hade även ett tag en liten etta i Umeå i ca två månader tills jag flyttade hit.

Sorgligt nog har min farmor hamnat på ett serviceboende så det är hennes och farfars gamla lägenhet som vi bor i. Tidigare under hösten har pappa satt nya tapeter och lagt nya golv i våra sovrum. Hallen målade vi om tillsammans. Våra saker, gardiner, mattor och gardiner och det är nästan en helt annat lägenhet. Vi har fortfarande lite kvar att fixa. Imorgon kommer möblerna vi beställde från Ikea. Bokhyllor och badrumsskåp. Snart slipper jag ha böcker på garderobsgolvet.

Under hösten hade jag till och med ett längre vikariat. Från ca mitten av september fram tills julavslutningen. Jobbade som elevassistent på gymnasiesärskolan. Nu vill jag ha ett liknande jobb. Kanske har jag hittat lite hem yrkesmässigt. Nu ska jag bara få arbetsgivare här i Skellefteå att förstå att det är en bra idé att anställa mig.

Det var kanske naivt av mig att byta stad utan att ha ett jobb först men hyran är lägre eftersom vi delar och så blir mina kostnader ungefär de samma eller något lägre. Jag håller tummarna för att allt kommer att gå bra och jag ska kämpa hårt för att hitta ett jobb.

Läs även andra bloggares åsikter om <a href="http://bloggar.se/om/flytt" rel="tag">flytt</a>, <a href="http://bloggar.se/om/mat" rel="tag">mat</a>, <a href="http://bloggar.se/om/boende" rel="tag">boende</a>, <a href="http://bloggar.se/om/l%E4genhet" rel="tag">lägenhet</a>, <a href="http://bloggar.se/om/jobb" rel="tag">jobb</a>

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

  1. Carin

    Vilken skön lättnad när allt faller på plats så här. 🙂 Jobb är jag säker på att du kommer fixa och Skellefteå är ju en jättefin liten stad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.