Funderande kille

En killes tankar och funderingar

Varför

Av , , Bli först att kommentera 2

Varför ska alla gå bakom ryggen på en? När man väl försöker hjälpa så får man bara skit tillbaka.

Säger bara varför kunde inte livet va lättare

Bli först att kommentera

Har inte sagt det

Av , , 1 kommentar 2

Jag har inte sagt det till han än.

Jag började bara på att tänka lite. Började på tänka på hur underbar han är.

Och medans jag skriver så kan jag berätta lite om mig själv. Jag är en kille på 22 år och måste få skriva av mig lite det var därför jag gjorde den här bloggen. Jag tror jag är bisexuell jag vet inte. För jag har aldrig fått känslor för en kille förens nu. Så jag är lite osäker. Men jag vet då att jag inte är bög.

Jag bor utan för Umeå med min familj

1 kommentar
Etiketter: , ,

Om det vore så

Av , , Bli först att kommentera 2

Om det vore så lätt att säga det till honom. Då hade allt varit mycket lättare. Fast jag vet inte om jag ska våga säga det till han Vill ju som inte förlora han som vän. För tänk om han inte känner samma sak som mig. Fast tänk om han känner samma sak?
Och han tänker samma sak som mig. Att han inte vågar säga det till mig. För att han tror att jag ska säga upp kontakten med han. Det är svårt det här. Jag måste ta modet att säga det till han i kväll. För jag vet ju en sak men det kommer jag inte att skriva här. Men som sagt jag måste ta modet att säga vad jag tycker om han och hoppas på det bästa.

Eller ska jag vänta en stund eller ne jag måste säga det. Svårt val har jag nu. Men han är så jävla underbar. Jag gillar han så jävla mkt så jag kan inte sluta tänka på han. Gör ju det varje sekund varje minut varje timma och osv. För han är ju så jävla go och rar. Blir ju varm i hjärtat när jag är med han. Tycker våran person kemi stämmer in på pricken.

Ne nu måste jag komma på hur jag ska skriva det. Jag får återkomma senare i kväll om jag har gjort det eller inte. Men jag ska göra det. Måste bara våga före

/ funderandekille

Bli först att kommentera
Etiketter: , ,

tänker

Av , , Bli först att kommentera 4

varför kan inte du bara inse att jag gillar dig. det här tar kål på mig. jag mår bra när jag är med dig. varje gång du far så känns det tomt i mitt hjärta. du får mig att må bra. men jag vill ju som sagt säga till dig att jag gillar dig mer som en kompis. för jag har aldrig fått så starka känslor för en person förut. jag har tänkt och tänkt på hur jag ska säga det, men vi får väll se om jag vågar skicka väg nått till dig i dag vad jag tycker och känner för dig. för du är så jävla underbar. jag kan till och med säga att jag älskar dig så jävla mkt så jag skulle kunna göra vad som helst för att få dig. för varje gång vi är med varandra så mår jag bra jag vill inte släppa taget om dig när vi säger hej då och ger varandra en kram. vill bara hålla om dig så länge tills jag dör vill inte släppa taget före. för du är så jävla underbar. och jag har lyckats få svar på nå frågor utan att du vet om det. och en sak är att du inte vet vad du gillar eller inte.

 

jag får hoppas att allt löser sig till slut för du är så jävla underbar. jag lär ju skriva typ 20 inlägg varje dag för att få skriva av mig allt jag tänker på. du är så jävla underbar.

Bli först att kommentera
Etiketter: , ,

Vars ska man börja

Av , , Bli först att kommentera 5

Ja vars ska man börja. Kan ju inte skriva så mkt om mig själv eftersom jag vill va anonym. För det är lättare att skriva av sig då. Men jag kan då säga på ett ungefär vad jag kommer skriva om på den här bloggen. Ni kommer bland annat få läsa lite texter som jag kan skriva till personer som jag tycker om men har inte vågat skicka det till dom. Jag kommer aldrig nämna nå namn på den här bloggen om jag skulle göra det så är det namn som jag har hittat på. Sen så kommer ni få läsa olika citat som jag tycker är nått man kan tänka på. Sen så olika dikter som jag har skrivit eller hittat på internet och då kommer jag skriva vem som har skrivit den. Sen så kommer ni få höra hur det är att komma ut som HBT person. för jag är själv bi sexuell och det finns en kille som jag gillar jävligt mycket. Och ni kommer få läsa hur jag mår just nu och alla mina hinder som jag måste lösa för att på bra. Och hur det går med det.

Och eftersom jag har skapat den här bloggen så kommer det komma inlägg ibland då och då. För jag kommer skriva när jag tänker på nått som jag vill skriva av mig på.

Och jag hoppas att det blir många som läser den här bloggen. För jag skulle gärna vilja dela med mig min historia och sånt. Men som sagt. Jag kommer inte nämna nå namn eller nått sånt.

Bli först att kommentera
Etiketter: , , , ,

Första inlägget

Av , , Bli först att kommentera 3

Det här är mitt första inlägg och här kommer ni få läsa vad jag tänker på just nu. Och lite om mitt liv. Och hur det är att komma ut som Bisexuell

Bli först att kommentera
Etiketter: , ,

Hej världen!

Av , , Bli först att kommentera 0

Välkommen till Västerbottens-Kuriren – Bloggen. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller radera det. Sen är det bara att börja blogga!

Bli först att kommentera