Funderande kille

En killes tankar och funderingar

Vars ska man börja

Ja vars ska man börja. Kan ju inte skriva så mkt om mig själv eftersom jag vill va anonym. För det är lättare att skriva av sig då. Men jag kan då säga på ett ungefär vad jag kommer skriva om på den här bloggen. Ni kommer bland annat få läsa lite texter som jag kan skriva till personer som jag tycker om men har inte vågat skicka det till dom. Jag kommer aldrig nämna nå namn på den här bloggen om jag skulle göra det så är det namn som jag har hittat på. Sen så kommer ni få läsa olika citat som jag tycker är nått man kan tänka på. Sen så olika dikter som jag har skrivit eller hittat på internet och då kommer jag skriva vem som har skrivit den. Sen så kommer ni få höra hur det är att komma ut som HBT person. för jag är själv bi sexuell och det finns en kille som jag gillar jävligt mycket. Och ni kommer få läsa hur jag mår just nu och alla mina hinder som jag måste lösa för att på bra. Och hur det går med det.

Och eftersom jag har skapat den här bloggen så kommer det komma inlägg ibland då och då. För jag kommer skriva när jag tänker på nått som jag vill skriva av mig på.

Och jag hoppas att det blir många som läser den här bloggen. För jag skulle gärna vilja dela med mig min historia och sånt. Men som sagt. Jag kommer inte nämna nå namn eller nått sånt.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.