många sjuka

Hej alla !!

Man märker att det är sjukdomstider just nu, det var många av de nya tjejerna som missade sin träning igår pga sjukdom. Trist , både att vara sjuk och att halka efter med dansen. Det är alltid svårt att hinna ta igen det man missat. Men så är det ju under hösten. Men försöker man klä sig varmt och bombardera kroppen med vitaminer i form av olika frukter och grönsaker så brukar man klara sig ganska väl ändå.

Ikväll är det träning igen och först har jag min träning men nästa grupp i projektet och sen vanlig träning. Det ska även tränas afrikanskt så att tjejerna får slipa lite på dansen, de ska ju uppträda ¨på onsdag kväll när rödakorset håller till på hamnmagasinet, de har besök från Malawi så det ska bli intressant.

Tände just lite ljus här bredvid datorn, motar bort den råa kylan som hösten för med sig och funderar nu på allvar att jag verkligen måste hämta upp vinterjackan från förrådet 🙁 Men luften ute är fräsch och klär man sig rätt så är det faktiskt ganska skönt ute 🙂  Så njut av dagen alla 🙂 

Avslutar med en video till en jätteskön låt så om ni bara kan bortse från de halvnakna tjejerna som "dansar" eller ja bättre om ni blundar och bara lyssnar 🙂 så kan ni njuta av denna låt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.