Jenny Söderholm, Umeå

JUNGFRU BLOGGEN / ENORMA TUTTAR

Hej alla glada!
Just nu är det min första bloggning som jag skriver. Jag hoppas att många kommer att följa min blogg där jag kommer att skriva om både sattyg och fanskap, allt som gör min och er vardag till ett evigt spekulerande. Jag är en trebarns morsa som just har blivit uppsagd från Volvo lastvagnar i Umeå. Tråkigt, jag det är väl alltid tråkigt att bli uppsagd, (dock är det första gången för mig) men det gäller att se möjligheterna istället för hinder.
Något som jag alltid velat bloggat om är dessa bröst som förser alla dessa småbarn med föda. Jag är så imponerad av alla mammor som kastar fram sina enorma tuttar i vädret nästan var som helst. Det kan var på ett stort varuhus, mittframför kollegor på arbetsplatsen, på cafè m.m. Jag hörde en debatt på radion där det var några personer (satans karlar) som tyckte att det var så äckligt att just vissa mammor ammade. Just detta exemplet utspelade sig på IKEAS varuhus i Stockholm, och då menade personerna som inte tyckte att det var okey, att mammorna skulle gå in i ett ammningrum och inte sitta i IkEAS soffor och amma ute i butik som dessa mammor gjorde. Jag säger bara, skit ner er grabbar som inte tycker att det är vackert och naturligt med ett par rejäla tuttar som ammar/matar Sveriges framtid. Gå och släng er i brasan istället och vakna, det är 2000 talet nu. Stå på er alla mammor som ammar ni är bäst.

5 kommentarer

  1. Maria

    Men vad roligt att du börjat blogga. Det är jätte roligt att följa med i bloggaren/bloggarnas vardag, man inser att det är flera människor som delar eller inte delar ens värderingar/åsikter mm. Kul kul… du har ju så mycket surr att dela med dig av 🙂 Kommer följa din blogg ibland. Och jag gillar dina värderingar och ditt tankesätt, så det kommer nog bli ett och annat asgarv här i Bullis.
    Tack för en trevlig em i dag.
    Kramar från syrran i Bullis

  2. Sussie

    Kul att du börjat blogga. Ska bli roligt att följa dina bravader och tankar. Nu vet jag vad du håller på med så att jag kan hålla koll på dej:)
    Älskar dej
    Kram Sussie

  3. Malene

    Haha, jag älskar din blogg redan. Klockrent skrivet. Det här ska bli intressant att följa.

    Du vet att du är bäst!

  4. Camilla grönlund

    Kul att du blottar dítt privatliv, inte för att du är så hemlighetsfull annars ! Känner viss saknad av vårat umgänge, men jag får ju en liten dos av dig här. Vi får styra upp en träff. Ha det bäst !!

  5. Stefan

    Jag kan bara säga en sak ang detta och det är:
    Att se en kvinna amma ett barn är det mest naturliga och vackra som finns.
    Så kära vänner fortsätt att stå på er jag håller på er..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.