Jörgen Eriksson, Mullsjö

Mullsjö byagård

Ikväll äre gitarrfest i Mullsjö byagård, kommer bli fantastiskt. Även fast det föll bort två norenare, så ser jag ljuset :P. Har jobbat som en galning i veckan åt min morbror på hans nya lägenhet, men tots detta, så hann jag inte klart innan helgen. Min förra chef ringde och erbjöd mig en månads jobb i byggsiljum och det tackade jag ju givetvis ja till! Även fast det är en bit att pendla så måste man ju ta dom jobb som finns.

Jag tränar och tränar för att bli större och tyngre, men likt förbannat så står vågen på 75 kg som den gjort i typ 100 år känns det som. Folk säger att jag blivit mycke större, men vadå, då måste jag ju typ bara innehålla en massa luft. krister min bror tränar ju febrilt för att komma ikapp och det gör han ju också den lilla sprätten. Nu skiter jag i allt vad som heter träningskost, nu ska jag ba tugg he jag få tag i. he ska tugges hele tin från och med nu.

En kommentar

  1. johan segerljung

    kör rejäla frukostar , köp typ bra gainers och ge det hela lite tid.. stirra inte ner dig på vågen utan ta midje mått o.s.v så inser du att träning ger massa ..kombinera med löpträning och simmning får du bättre syreupptag anyway ha det så gott och ge inte upp med träningen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.