De bästa bloggarna…

…jag vet är kompisbloggar. Bloggar som dem jag känner har, såklart. Hih. Alla i hela Pattaya verkar sova än så nu tar jag och länkar några av dom.

                           


Felle Bloggen

Han är en av mina bästa kompisar och ny här på VK:s bloggportal. Han har "bara" skrivit två inlägg, men haha, man skrattar ihjäl sig när han berättar om saker han råkat ut för.
Det är, utan att överdriva eller för att vara snäll, min favoritblogg (om han fortsätter som han gör nu).


Lumano
Tjejen heter Emelie och går i min klass. Hon bloggar ofta vilket gör att man går in och läser ofta. Det är alltid mkt bilder som gör allt ännu bättre. Och så är hon jättebra på design..Awesome blogg!


Idjjaa
Detta är också en av mina bästa kompisar och Ida har en jättebra blogg. Hon skriver verkligen om personliga saker vilket gör att det blir en blogg som är värd att gå in på. Hon har dessutom tävlingar, och det är ett stoooooort plus.


Hunden Laban

Den här bloggen skrivs av en hund. Men egentligen, hör och häpna, skrivs den av en i min klass, Linda. Man får följa Labans vardag och liknande. Jag går in och läser den här bloggen för att den är full av najs bilder och för att den är annorlunda. Den är inte som alla andra och då vill man ju läsa den.


Tomattroll
Skrivs av min buddy Lyuba. Här tipsar hon om sidor, musik, länkar videos och skriver om sin vardag.. Ett ord: Najsinajs. Ojfan, det blev två. ^^

Ja, det var några av de kompisbloggar jag brukar titta in på.
Nej, nu har bestämt både Brownie och Ebba vaknat så det är bara bort med datorn nu.
/W

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.