Flyttfågeln

Att leva i två skilda världar

Fastergamarna lyckades splittra syskonskaran!

Det är helt otroligt hur vissa människor kan förstöra för andra! De är 4 halvsyskon som aldrig haft något otalt med varandra tidigare. De har glatt sig åt att de funnit varandra. Nu miste dom sin far.

Ja, så la sig två av tre fastrar sig i det som barnen, bröstarvingarna, hade full rätt att tillsammans avgöra. Dessutom försöker de få tillbaka gåvor som fadern gett bort under sin livstid till barnen. Gåvor som har affektionsvärde, inget annat.  Fastergamarna vet att vissa av dessa gåvor kommer från ett arvsskifte när deras föräldrar avled. Dessutom har fastrarna använt ett av syskonen för egen "vinnings skull". De har plågat denna genom att påstå att det är DEN som -skaha- vilket  den bestrider. Två av syskonen som nu är tagna under sina fastrars gamvingar var inne i lägenheten ett par dagar efter dödsfallet. Då försvann en hel del saker. När ett annat syskon senare kom dit så upptäckte den att mycket hade försvunnit. Vad kallas det!!!!!???

Så nu är det två läger av barnen. Två självständiga och två som känner sig beskyddade under de svarta vingarna. Fadern har säkert vänt sig i graven mer än en gång. Han var en god människa.

Detta är ingen saga, det är verklighet. En verklighet som ingen skulle behöva uppleva. Det finns människor som inte har minsta lilla skam i kroppen. Det känns rent skämmigt att faktiskt känna dessa fastrar. Att överhuvudtaget ha haft med dom att göra.

Man känner sig smutsig.

Än är det inte slut. Skriver om några veckor igen för nu är jag på väg söderut, som flyttfåglarna.

 

 

2 kommentarer

  1. Elisabeth

    Det du skriver känner jag igen så väl, hände samma sak nu då min mor Din syster avled, ett syskon roffade åt sig allt med hjälp av förfalskade papper och vill du veta mer om din systers sista år i livet så kontakta mig, jag har hjälpt min mor senaste åren i vått o torrt efter pappas död.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.