Flyttfågeln

Att leva i två skilda världar

En underbar blomsterprakt på vår äng

Nu är det sommar här! Mars månad var både otroligt regnig och "kall" samt också väldigt arbetsam. Det har varit första omgången i seriespelet i den sport vi utövar här nere, boule. Vårt lag har klarat sig väldigt bra. Full pott varje gång. Naturligtvis! Vi har tränat och tränat på det olika banorna så det hade varit konstigt om vi inte klarat det. Det är en fantastiskt social gemenskap mellan klubbarna och man träffar nya människor. Även Storumanbor minsann.

Vi har också haft andra tävlingar samt grilldag sista torsdagen i varje månad. I mars var vi  över 100 medlemmar. "Korvboule" varje söndag där vi betalar 2,50 euro. En euro går till vinstpengar och resten till förtäring och korv med bröd. Gissa om vi har trevligt!

Och så denna underbara natur med enormt mycket blommor. Sol och värme i överflöd. Visst kan livet bjuda på mycket om man bara "vågar". Det är ett stort steg att ta när man bestämmer sig för att flytta till ett annat land. Det steget tog vi för 15 år sen och visst känns det bra.

Men alltid så längtar jag efter barn och barnbarn. 

Hasta luego 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.