Flyttfågeln

Att leva i två skilda världar

Pastorer, predikanter och pedofiler

Nu börjar det äntligen komma fram vad de så kallade "troende" och "kyrkans män" egentligen är för människor. Och de som söker sig till arbeten inom barndagvård. Jag säger som Gert Fylking. ÄNTLIGEN! Ju fler rapporter som kommer, ju fler som anmäler och ju fler som vågar stå upp och berätta ju bättre känns det.

Det är många år sen jag pratade med en insnöad person i Joeström som helt kallt sa:"Det där är bara ett sätt för mammor att sätta dit sina män. Att påstå att han har utsatt sina barn för detta. För att få ensam vårdnad".

Det är fruktansvärt att vissa människor kan vara så borta från verkligheten. Som gömmer sig bakom en förfalskad värld som dom tror är rätt och sin absolut egen. Som väljer att använda skygglappar för omvärlden för sin egen bekvämlighet. Att stoppa huvudet i sanden som strutsen. "Jag ser inget, jag hör inget och jag säger inget".

Det är så det fungerar kanske? Någon/några vet men ingen reagerar. Det är för eländigt. Kanske var det en släkting som utövade sin skamliga böjelse och det skulle gömmas. Till vilket pris som helst.

Tack för att du läste.

Ha det

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.