Flyttfågeln

Att leva i två skilda världar

Medelhavets värme och en badkruka, Lotty

Har gått vid medelhavets strand många dar´ men inte känt för att doppa mig i havet. Däremot har jag plockat de fina snäckorna som flutit iland, vad jag nu ska ha dom till. Är det någon som har ett förslag? När jag är på väg hem i bilen sätter jag tungan mot armen eller handen och det smakar salt, salt. Då vet jag ändå att naturen gett mig en dos av mineraler och nyttigheter på min kropp.

När jag kommer hem sätter jag mig under parasollen och läser en god bok. Tills skymningen faller på och det är dags att tillreda en god middag. Kan man ha det bättre?

Så sitter jag och min man ute i trädgårdsmöbeln och njuter av god mat och en flaska vin. Vi bara njuter och har knappt har ork att prata efter en dag med promenader med hunden och vid medelhavets strand. Värmen tar lite kraft ut av oss men vi ler mot varann oc h förstår varann utantill.

Sen lägger vi oss på vår hörnsoffa, duschade och klara, och ser på några nyheter från sverige på TV4 eller en god film på TV3 eller TV5 eller något Norskt program. Ibland så somnar vi där på våra hörn och måste väcka varann för att somna om i dubbelsängen.

Igår var en helt underbar dag. Med vänner på grillfest och det var faktiskt den sista vi hade för denna gången.

Ha det

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.