Flyttfågeln

Att leva i två skilda världar

Det händer så mycket kul så man har inte tid att skriva

Det är inte ofta jag har tid att finnas här!  Varje dag så händer det någonting som är så trevligt och underhållande. Vi är nästan jämt upptagna med det ena roliga efter det andra. Min man deltar i seriespelet i boule som pågår tre fredagar på våren och tre fredagar på hösten. I morgon är det sista tävlingsdagen för detta året. Han och hans team är verkligen på bettet. De spelar i serie 1 och försöker försvara sin titel. På onsdag är det gratis middag för spelarna i serien och prisutdelning. Jag får följa med, äta en god middag och uppleva allt för mina 10 euro.

Vi har varit på 60-årskalas, på middagar hos vänner. Vi umgås med några par och spelar kort på kvällen och gör en god smörgås till varandra. Det är så trevligt.

Idag var det månadsgrill på boulebanan och det var 109 personer som deltog. En helt underbar dag. Att få umgås och ha trevligt tillsammans. Roliga historier, lottvinster och många skratt.

Många gånger har jag funderat på att flytta tillbaka till Sverige. Man längtar efter sina barn och barnbarn. Helt naturligt eller hur? Men vad ska vi gamlingar göra annat än att sitta vid björkvedsbrasan i stugan i Mosekälla? Titta på TV. Lösa korsord. Åka och hämta en sönderriven tidning på posten. (Vi brukar prenumerera på VF men någon som inte har så mycket att göra, och verkar vara less på livet, brukar riva bort min mans namn på tidningen och slänga det i papperskorgen).Ja, man har ju inte roligare än man gör sig. Men kanske är det så i trakterna att det inte finns så mycket av spänning och upphetsning att göra, så då går man på en liten tidning och ett namn för att må bra????????? Det är sjukt…….

Nå väl. Idag har jag på morgonen tvättat sänglinne som torkade på en timme. Renbäddat och städat igen "ovanpå". I går gjorde min man det andra som jag skrivit om. Så inatt, efter dusch och tvagning, får vi sova gott och snusa under härlig doft av renhet.

Ha det gott allihopa.

Kram till BO.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.