Vill bli gammal i Robertsfors kommun

Har idag deltagit i en konferens om Senior Alert och Svenska palliativregister.

”Senior alert är ett kvalitetsregister som finns tillgängligt via webben där varje person, 65 år eller äldre, registreras med riskbedömning, vidtagna åtgärder och resultat inom områdena fall, undernäring, trycksår och munhälsa. Med hjälp av Senior alert vill man utveckla nya förebyggande arbetssätt som ökar möjligheten till bästa möjliga vård och omsorg oavsett vem som tillhandahåller den.
Svenska palliativregistret är ett nationellt kvalitetsregister som är till för alla som vårdar människor i livets slut.”
I konferensen fanns deltagare från hela Västerbotten. 19 olika äldreboende/sjukhus presenterade sina arbeten inom Senior Alert och Palliativregister med hjälp av utställningar och muntlig information. En jury tilldelade Nysätragården ett första pris för deras arbete på äldreboendet. Sen fick alla vi deltagare rösta på vilken utställning som bäst visade deras äldreomsorg. Då segrade korttids Gläntan i Ånäset. Mycket fina presentationer av Lövlunden och Edfastgården gjordes också. Flera deltagare i konferensen uttryckte även att de ville bli gammal i Robertsfors kommun. Så all heder åt vår äldreomsorg. En applåd till alla er som arbetar inom vår äldreomsorg.
 
 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.